Shop Mobile More Submit  Join Login
Be careful by Lirlys Be careful by Lirlys
Tumblr: [link]

EDI: ~Lirlys
Jeff "Joker" Moreau: ~Storyscarecrow
Photographer: ~Aidu, thanks!

Mass Effect 3 © BioWare
Costumes made by cosplayers
Special thanks to ~Storyscarecrow for making the head piece
Add a Comment:
 
:iconladymascetti:
LadyMascetti Featured By Owner Sep 11, 2014  Hobbyist Artisan Crafter
Wow! You two are so perfect! *_*
Reply
:icontigadee:
Tigadee Featured By Owner Sep 30, 2013
Wow!!
Reply
:icontammiejjj:
Tammiejjj Featured By Owner Aug 8, 2013  Hobbyist Artisan Crafter
Good stuff <3 love them together
Reply
:icondallelleslaul:
DallellesLaul Featured By Owner Jul 5, 2013
Looks good :-)
Reply
:iconscreamingromeo:
ScreamingRomeo Featured By Owner Jun 24, 2013  Hobbyist
This is so f*cking awesome! :+fav::love:
Reply
:icontr-maniac:
TR-maniac Featured By Owner Jun 20, 2013   General Artist
Awesome! Perfect EDI :la:
Reply
:iconlirlys:
Lirlys Featured By Owner Jun 23, 2013  Hobbyist Artisan Crafter
Thank you♥
Reply
:iconnezumechan:
Nezumechan Featured By Owner Jun 19, 2013  Hobbyist Digital Artist
oh my gosh you found a Joker! How cool :D
Reply
:iconj196687:
j196687 Featured By Owner Jun 19, 2013
Where's the cameltoe? Hehe :) good cosplay though :D
Reply
:iconleprapotilas:
Leprapotilas Featured By Owner Jun 19, 2013  Hobbyist General Artist
Nää kuvat niin mahtavia ettei mitään rajaa :'D Kyllä ois vielä mahtavaa ottaa uusiksi tää Mass Effect-ryhmä jos vain suinkin mahdollista, itse ainakin innostuin parantelemaan asuani näin conin jälkeen.
Reply
:iconlirlys:
Lirlys Featured By Owner Jun 19, 2013  Hobbyist Artisan Crafter
Joo eläpä vaan, ME:stä olisi hieno cossia isommalla porukalla uudellen. Jajoo, tuhat ja yksi asiaa mitkä pitäisi omassa puvussa laittaa uusiksi :''D. Saa nähdä jääkö vain aikeeksi vai saanko jotain jopa aikaan. Ja se sun tali oli niin siisti! ;3; olisi ihanaa nähdä sitä vielä käytössä
Reply
:iconleprapotilas:
Leprapotilas Featured By Owner Jun 19, 2013  Hobbyist General Artist
Se olis kyllä aika upeaa, sillä onhan se aivan erilaista ku tyyppejä uskomattomissa cosseissa suorastaan vyöryy suurena aaltona läpi conipaikan.. Ja onhan sitä aika tylsää hillua yksin ;v;
Mut siis ainahan sitä asua voi tosi hitaastikkin updeitata. Itsellä nyt pyörii mielessä ainakin hihojen siistintä ja kunnon shotgunin tekeminen Fanfestiin, jossa olen nyt päättänyt Talina pyöriä :'D
AHHHH kiitos ;v; Meinaa tosi paljon ku joku feimi sanoo että "wau sun cosplay on hieno". Itse koko aika vain kyyläsin teikän asua ku näytti niin tip top viimeisen päälle laitetulta -- Aivan uskomattoman upea asu, etenkin kun ottaa huomioon ne aikarajat joissa teit sen.
Reply
:iconlirlys:
Lirlys Featured By Owner Jun 19, 2013  Hobbyist Artisan Crafter
Jep, elä vaan ;3;. Et Traconiin meinannut kun siellä ilmeisesti jotain ME:tä on tapahtumassa? : o
BAHAHAH jooh minä feimi, eläissäni yhtäkään vähänkään oikeasti suuritöisempää pukua tehnyt :-----D.
Ja asdf, eniten kyllä harmittaa se, että selkäkappaleet oli ihan vinossa suurimman osan päivästä, eikä kukaan viitsinyt sanoa asiasta mitään ;__; (itsehän en omaa selkääni yllättäen näe). Olin pyytänyt kaveria aamulla laittamaan kaikki tarranauhat kiinni ja oli epähuomiossa jättänyt sieltä auki tai sitten oli päivän aikana lähtenyt irti. Jajoo, olisi voinut vähän paremmin tuota tekoprosessia ajoittaa. Aloitin ihan ajoissa joskus kolmisen kuukautta sitten, mutta tietysti itse pääpuurtaminen tapahtui pääosin tuossa puolisentoista viikkoa ennen conia.
Reply
:iconleprapotilas:
Leprapotilas Featured By Owner Jun 19, 2013  Hobbyist General Artist
Eeen, Traconiin muuten menisin mutta on pakko valita jommankumman väliltä - Fanfestin tai Traconin, niin mieluummin meen kyllä Fanfestiin kattomaan että millaista siellä on.. Etenkin kunvarmaan hiukan suurempi määrä kävijöitä sitten tunnistaa :'D
No joo joo, kaikki cossit on suuritöisiä ku alkaa hiukankin miettimään! Pienikin cossi voi olla suuritöinen vaikka muut mitä väittäis uvu
; v ; Jeesus, sama täällä! Mulla noi selkäjutut oli kans paskasti ( ne remmit mitkälie ) ja koko aika repsotti olkarepaleet ties miten. Harmittaa nyt kuvia katellessa ku vaan huomaa kaikki nää mahtavat viat.
Ja siis joo, niinhän se tuppaa menemään. "aloitin kauan sitten, saan siis pakosti valmiiksi. No, tuli ommeltua yksi sauma, pelaanpa loppu päivän Dishonoredia ".
Reply
:iconlirlys:
Lirlys Featured By Owner Jun 19, 2013  Hobbyist Artisan Crafter
Aaa, asutko sitten pohjoisemmassa Suomea? : o
Niinno, totta tuo :'D. Tekisi mieli kyllä joskus tehdä jotain oikein kunnon ___eppistä kakkaa____.
Jeeep, mikään muu ei ärsytä enemmän kuin se, että katsoo kuvia ja toteaa siinä sitten, että ei perse tämähän olisi aivan loistava otos, mutta puku näytätä ihan perseeltä :''D.
No, mutta onneksi Disho on sen verta loistava peli, että se voikin vähän syödä cossintekoaikaa! ---eiku siis mitä. ....niin ja pitäisi siitäkin cossi joskus saada valmiiksi *polkii outsideria pöydän alle*, kyllä mie vielä jossain vaiheessa.
Reply
:iconleprapotilas:
Leprapotilas Featured By Owner Jun 19, 2013  Hobbyist General Artist
Eeeei, mä asun ihan Helsingissä! Oon pesunkestävä Stadin friidu, näin epämääräistä paikallisslangia murtaakseni. Sen takia juuri fanfest - ei tartte majoitusta, hähää! Mutta siis syy miksi en mene moneen coniin - A) syö aikaa B) syö fyysistä ja psyykkistä terveyttä ja C) SYÖ RAHAA. Eniten jälkimmäistä.
No nii, ainahan sitä tekis mieli, mutta on EDI jo aika eeppinen uvu I mean come on, LEDejä..!
Tai sitten itselle eeppisyyden raja on on jotenkin tosi alhainen ku mietin että tuleva vault dweller on jo aika eeppinen ( ainakin jos tekee laser rihvelin ).
Ja totta kai se on mahtava peli! ( voi miten haluaisinkaan tehdä siitä asuja ). Toisaalta hiukan huolestuttaa tää addiktio kun on jo kolmas läpipeluukerta menossa ja nyt tuli vielä hankittua Knife of Dunwall DLC.. HMMM.
Reply
:iconlirlys:
Lirlys Featured By Owner Jun 19, 2013  Hobbyist Artisan Crafter
Aah, olipas nyt kyllä lyhytnäköistä itseltäni :'D. Muttajoo tuo on totta, sen takia Traconia pidemmälle en itsekkään ole lähdössä. Menee aivan turhan paljon rahaa.
Nojoo, mutta haluaisin kerran elämässä rykäistä ja tehdä jonkun oikein kunnon +150h työtuntisen puvun. Ehkä vielä joskus oikeasti :'D.
Oioi, kuulostaa eppiseltä, toivottavasti saat siis aikaan sellaisen!
Teeeeee, oikease, tee, olen nähnyt suomessa tasan yhden cossin ko. pelistä ja et edes tiedä kuinka paljon haluaisin saada siitä ryhmän aikaan. Sitä saa aina uneksia, huoh. Haha, tiedän tunteen, itsekkin taidan olla sen nelisen kertaa pelannut läpi.
Reply
(1 Reply)
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
June 19, 2013
Image Size
646 KB
Resolution
533×800
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
4,756 (1 today)
Favourites
161 (who?)
Comments
23
×